Yritysvalmennus asiakkaan näkökulmasta

Reetta työskentelee pienessä monialayrityksessä, jossa lähdettiin toteuttamaan yritysvalmennusta toimitusjohtajan aloitteesta. Tavoitteena oli parantaa yrityksen sisäistä kommunikaatiota ja selkeyttää työntekemistä.

Ennakkoasenne tulevaan yritysvalmennukseen oli vähän epäileväinen. Eihän meillä ole mitään isoja ongelmia, kyllähän tämä työ tässä pyörii.

Sun kanssa työskentely auttoi ymmärtämään muita työyhteisössä ja heidän tapojaan toimia tai sanoa asioita. Sitä helposti tottuu tekemään asioita samalla tavalla, ainahan me ollaan näin tehty ja tämä toimii, homma pyörii nin kuin ennenkin. Sä autoit näkemään uusia näkökulmia, ja ymmärtämään, että asioiden tekemiseen voi löytyä parempiakin tapoja.

Tykkäsin valmennuksesta tosi paljon. Me ei olla mikään tavallinen yritys, vaan meillä on paljon isoja persoonia, joilla on isoja mielipiteitä. Oli hienoa huomata, että valmennus oli selkeästi räätälöity yksilöllisesti meille. Asioissa edettiin joustavasti, kaikkien tarpeet huomioiden, ja valmennusta tehtiin ryhmässä, mutta myös jokaisen kanssa yksilöllisesti. 

Sä haastoit meitä ajattelemaan jotenkin kauniilla, mutta suoralla tavalla, ilman mitään turhaa päähäntaputtelua. Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta. Oot jotenkin tosi kartalla mitä tapahtuu, huomaat, jos joku asia painaa, vaikka sitä ei sanoisikaan ja autat siinä eteenpäin.

Koen, että sain apua ja varmuutta valmennuksesta omaan työhöni, omat työtehtävät olivat juuri muutoksessa ja koin olevani epävarma miten tätä pitäisi hoitaa. Olen saanut rohkeutta ja itseluottamusta tarttua toimeen, olen oppinut ottamaan itse vastuuta omasta työstäni ja sen kehittämisestä.

Yritysvalmennuksesta on varmasti hyötyä työpaikoissa, joissa asiat on OK, mutta hommat tehdään aina samalla tavalla. Valmennuksesta saa apua ja rohkaisua ottaa esille ne pienet asiat, jotka hiertävät, ja joista yleensä ei puhuta. Valmennus auttaa kehittäämään parempia toimintamalleja ja löytämään ratkaisuita haastaviin tilanteisiin. Saat uusia näkökulmia, kun joku auttaa katsomaan sen oman boxin ulkopuolelle.

-Reetta-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s