Yritysvalmennus asiakaskokemus

Tuija työskentelee pienessä tapahtuma-alan yrityksessä, jossa lähdettiin toteuttamaan yritysvalmennusta toimitusjohtajan aloitteesta. Tavoitteena oli selkeyttää työnjakoja, parantaa  tiimin työskentelyä ja yrityksen sisäistä kommunikaatiota.

Kun tulevasta yritysvalmennuksesta kerrottiin, minulla oli ennakkoluuloja koko hommaa kohtaan. Tuntui hankalalta, että pitäisi puhua vieraalle ihmiselle omista jutuista ja työn kipukohdista. Sitä mietti ja jännitti aluksi, että miten tässä oikein pitää olla.

Sitten, kun valmennus lähti käyntiin sulle oli tosi helppo puhua. Sä olit niin helposti lähestyttävä, rennon ja luontevan oloinen siinä keskustelussa, ja annoit tilaa jäsentää ajatuksia rauhassa. Valmennuksessa puhuttiin myös työn ongelmakohdista. Mä tykkäsin, että sä pistit kyseenalaistamaan omia ajatuksia ja haastoit ajattelemaan uudella tavalla. Annoit työkalut muutokseen, mutta itse tarvitsi tehdä muutostyö. Valmennus ei ollut mitään terapiaa, vaan kuinka löytää uusia näkökulmia asioihin ja työskentelyä omien ahaa -elämysten kanssa.

Olen oppinut luottamaan omiin tunteisiin ja ajatuksiin ja siihen, että ne on yhtä tärkeitä työyhteisössä, kuin muidenkin. Olen oppinut ajattelemaan useammalta näkökannalta asioita ja uskomaan rohkeasti omaan tekemiseen ja osaamiseen.

Yritysvalmennus sopii yrityksille, jotka haluavat kehittää työyhteisöään, ja selkiyttää rooleja työyhteisön sisällä tai käsitellä ongelmatilanteita. Valmennus on hyvä oman työminän kehittämiseen ja selkiyttämiseen sekä omien voimavarojen löytämiseen ja ajatusten avartamiseen.

-Tuija-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s