Hanna Tuominen

Valmennan ihmisiä parempaan oloon. Olen toiminut ammatillisena opettajana useita vuosia, jonka jälkeen halusin tehdä muutoksen omassa elämässäni, ja sillä tiellä ollaan.

Mikäli haluat fyysisesti tai henkisesti voida paremmin, ota yhteyttä niin etsitään sinulle  sopivat keinot. Teen valmennuksia myös nettivalmennuksena, joten välimatkakaan ei ole este yhteistyölle.

Kirjoitan blogissa mentaalivalmennuksesta, henkisestä kehittymisestä ja siitä miten juuri sinä voit olla onnellisempi sekä tyytyväisempi elämääsi. Olen Flow Mentaalivalmennuksen kouluttama Licensed Master Practitioner of NLP®. Sertifikaatti on osoitus NLP:n virallisen ja alkuperäisen kehittäjän, Richard Bandlerin lisensioiman koulutuksen käymisestä.

2logos

NLP:ssä kiinnostuksen kohteena eivät siis ole ongelmat ja niiden syntyminen. NLP on ennen kaikkea menetelmä, jonka avulla saadaan aikaan toivottuja muutoksia ja sen myötä haluttuja tuloksia. Se on menetelmä joka keskittyy muutokseen ja tulevaisuuteen, siihen mitä pystymme tekemään, muuttaaksemme tulevaisuuden sellaiseksi kuin haluamme.
NLP voi auttaa sinua toteuttamaan juuri ne tarvittavat muutokset ajattelussa, käyttäytymisessä ja toiminnassa, joita kehotetaan tekemään, mutta joihin et useinkaan saa vastauksia, miten ne muutokset tehdään.

Fyysinen ja henkinen hyvinvointi ovat sidoksissa toisiinsa. Ja siksi minun elämäntapa- ja hyvinvointivalmennuksiin kuuluu myös henkinenvalmennus, eli jos et ole aiemmin saanut haluamiasi tuloksia, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme asialle tehdä, nyt.

Toimin lisäksi paritanssinopettajana, viikkotunteja minulla on pääosin eteläisessä Suomessa. Viikonloppuisin minut löytää eri puolelta Suomea erilaisista tanssitapahtumista.

Opetan erilaisilla kursseilla ja tapahtumissa, lisäksi voit kysyä minulta yksityistunteja. Valmennan useita tanssijoita eri puolella Suomea myös nettivalmennuksella, tämä on hyvä vaihtoehto esim. niille, jotka eivät pääse viikottaisille tunneille tai jos haluat kehittää omaa tanssiasi tehokkaasti eteenpäin.

Mainokset