EtusivuArtikkelit
19.1.2021

Kun haluat ymmärtää, kysy!

Ihminen joka haluaa kehittyä ja oppia uutta kysyy usein asioita. Uteliaisuus ja kysyminen voidaan kuitenkin tulkita arvosteluksi ja niskuroinniksi. Älä kysele vaan tee! -ajattelu on joskus juurtunut meihin niin vahvasti ettemme edes huomaa sitä. Eli meidän tulisikin kannustaa ihmettelyyn ja kysymyksiin, rohkaista ihmisiä ottamaan vastuuta kehittymisestä ja kehittämisestä, ”Mitä jos tekisin tämän näin?” -ajattelun kasvaminen auttaa myös koko yhteisöä kehittymään.  Toisaalta kysymykset myös vuorovaikutuksessa auttaisivat meitä välttämään tai selvittämään monta ongelmaa. ”Tarkoititko siis tätä?” ”Ymmärsinkö oikein…?”

18.1.2021

5 vinkkiä uusien näkökulmien löytämiseen

Kun huomaa pyörittelevänsä samoja ajatuksia uudelleen ja uudelleen kannattaa miettiä kuinka tämän loopin voi rikkoa. Tässä minun viisi vinkkiä omasta loopista pääsemiseen.

25.9.2020

Tunneyhteys ja luottamus

Tunneyhteys auttaa tulemaan toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja helpottaa luottamuksellisen tunteen rakentamista sinun ja toisen ihmisen välille. Luottamus on kaiken kommunikoinnin perusta. Avain tähän on vähentää erilaisuutta ja lisätä samankaltaisuutta, kuitenkin ollen oma itsensä.

Näytä lisää