EtusivuAsiakaskokemuksia valmennuksista
Valmennukset suunnitellaan aina yksilöllisesti yritystä tai henkilöä palveleviksi.
Täältä voit lukea mitä asiakkaat ovat kertoneet valmennuksesta?

Asiakaskokemuksia

Menin ensimmäiselle valmennuskerralle hermostuneena, vaikka Hanna oli
ennestään tuttu tanssinopettajan roolissa. Kun ei tiennyt yhtään mitä
odottaa, ensimmäiset kysymykset ja harjoitukset tuntuivat kiusallisilta.
Hannalla on kuitenkin mieletön taito lukea muiden tunnetiloja ja luoda
turvallinen ympäristö.

Yksin jää herkästi jumiin liian suurten kysymysten äärelle. Valmentajan
tuella ongelmat, haaveet ja tavoitteet saa jaettua sopivan
konkreettisiin kokonaisuuksiin. Kun oma pää takkuaa kesken etenemisen,
Hanna vuoronperää tönii ja nykii mieltä sopivaan suuntaan. Yhtään
valmista vastausta ei saa, työ on tehtävä itse.

Ihastuin heti alussa siihen, että katse pidetään koko ajan eteenpäin.
Hankalia aiheita työstäessä mennyt heittäytyy välillä tielle niin, että
se on siivottava pois. Fokus pidetään silloinkin tulevassa ja komeroon
mietitään sopivia välineitä negatiivisten ajatusten pöllyttämiseen.

Työkalut vaativat hivenen omaa muotoilua, harjoittelua ja omaksumista.
Olin yllättänyt, että pystyin soveltamaan ensimmäisellä kerralla
opittuja, alkuun hassuntuntuisia, harjoitteita onnistuneesti uusissa
tilanteisiin jo ennen toista tapaamista. Uskon pystyväni hyödyntämään
niitä jatkossa itsenäisesti ja ohjatusti yhä monipuolisemmin.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Hannan valmennuksiin!

 

Tuija, yritysvalmennus asiakas

Tuija työskentelee tapahtuma-alan yrityksessä, jossa lähdettiin toteuttamaan yritysvalmennusta toimitusjohtajan aloitteesta. Tavoitteena oli selkeyttää työnjakoja, parantaa tiimin työskentelyä ja yrityksen sisäistä kommunikaatiota.

Kun tulevasta yritysvalmennuksesta kerrottiin, minulla oli ennakkoluuloja koko hommaa kohtaan. Tuntui hankalalta, että pitäisi puhua vieraalle ihmiselle omista jutuista ja työn kipukohdista. Sitä mietti ja jännitti aluksi, että miten tässä oikein pitää olla.

Sitten, kun valmennus lähti käyntiin sulle oli tosi helppo puhua. Sä olit niin helposti lähestyttävä, rennon ja luontevan oloinen siinä keskustelussa, ja annoit tilaa jäsentää ajatuksia rauhassa. Valmennuksessa puhuttiin myös työn ongelmakohdista. Mä tykkäsin, että sä pistit kyseenalaistamaan omia ajatuksia ja haastoit ajattelemaan uudella tavalla. Annoit työkalut muutokseen, mutta itse tarvitsi tehdä muutostyö. Valmennus ei ollut mitään terapiaa, vaan kuinka löytää uusia näkökulmia asioihin ja työskentelyä omien ahaa -elämysten kanssa.

Olen oppinut luottamaan omiin tunteisiin ja ajatuksiin ja siihen, että ne on yhtä tärkeitä työyhteisössä, kuin muidenkin. Olen oppinut ajattelemaan useammalta näkökannalta asioita ja uskomaan rohkeasti omaan tekemiseen ja osaamiseen.

Yritysvalmennus sopii yrityksille, jotka haluavat kehittää työyhteisöään, ja selkiyttää rooleja työyhteisön sisällä tai käsitellä ongelmatilanteita. Valmennus on hyvä oman työminän kehittämiseen ja selkiyttämiseen sekä omien voimavarojen löytämiseen ja ajatusten avartamiseen.

Reetta, yritysvalmennus asiakas

Reetta työskentelee pienessä monialayrityksessä, jossa lähdettiin toteuttamaan yritysvalmennusta toimitusjohtajan aloitteesta. Tavoitteena oli parantaa yrityksen sisäistä kommunikaatiota ja selkeyttää työntekemistä.

Ennakkoasenne tulevaan yritysvalmennukseen oli vähän epäileväinen. Eihän meillä ole mitään isoja ongelmia, kyllähän tämä työ tässä pyörii.

Sun kanssa työskentely auttoi ymmärtämään muita työyhteisössä ja heidän tapojaan toimia tai sanoa asioita. Sitä helposti tottuu tekemään asioita samalla tavalla, ainahan me ollaan näin tehty ja tämä toimii, homma pyörii nin kuin ennenkin. Sä autoit näkemään uusia näkökulmia, ja ymmärtämään, että asioiden tekemiseen voi löytyä parempiakin tapoja.

Tykkäsin valmennuksesta tosi paljon. Me ei olla mikään tavallinen yritys, vaan meillä on paljon isoja persoonia, joilla on isoja mielipiteitä. Oli hienoa huomata, että valmennus oli selkeästi räätälöity yksilöllisesti meille. Asioissa edettiin joustavasti, kaikkien tarpeet huomioiden, ja valmennusta tehtiin ryhmässä, mutta myös jokaisen kanssa yksilöllisesti.

Sä haastoit meitä ajattelemaan jotenkin kauniilla, mutta suoralla tavalla, ilman mitään turhaa päähäntaputtelua. Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta. Oot jotenkin tosi kartalla mitä tapahtuu, huomaat, jos joku asia painaa, vaikka sitä ei sanoisikaan ja autat siinä eteenpäin.

Koen, että sain apua ja varmuutta valmennuksesta omaan työhöni, omat työtehtävät olivat juuri muutoksessa ja koin olevani epävarma miten tätä pitäisi hoitaa. Olen saanut rohkeutta ja itseluottamusta tarttua toimeen, olen oppinut ottamaan itse vastuuta omasta työstäni ja sen kehittämisestä.

Henkilökohtainen valmennus asiakas

”Osaat oikeasti sekä tukea että haastaa samaan aikaan. Se on aika harvinainen yhdistelmä. Moni yrittää, muttei se todella toteudu. Valmennat holistisesti koko pakettia.”

Valmennus asiakas

”Sinulla on taito kohdata ihminen ja saada hänet tuntemaan olevansa tärkeä. Tiedät millon on aika antaa kannustusta ja millon vaatia enemmän. Kaiken taidon lisäksi positiivisuutesi on tarttuvaa!”

 

Henkilökohtainen valmennus asiakas

”Hieno, uusi avartava kokemus kun en aiemmin ole valmennuksessa käynyt. Kaikki ennakkoluulot kyllä karisi asian tiimoilta pois.”

Henkilökohtainen valmennus asiakas

”Olen jo oppinut olemaan itselleni armollisempi. Lisäksi olen saanut otettua itseäni niskasta kiinni oman hyvinvoinnin suhteen ja tehnyt muutoksia joita olen pitkään lykännyt. Kiitos!”

Valmennus asiakas, yrittäjä

”Hannaa on helppo lähestyä, ohjaa siten mitä opettaa. Antaen kokoajan ärsykkeitä, oivalluksia ja suuntaviivoja omaan ajatteluun ja oppimiseen. Jämäkkä, mutta lempeä ja lämminhenkinen. Kiitos intensiivisen harjoittelun on rohkeutta otta työkaluja käyttöön työhön.
Sen mitä itsessä huomaan on ajatusten selkeytyminen, katselen, kuuntelen ja tunnen aivan eri tavalla. En pelkää kohdata asioita, joita olen vältellyt kohtaamasta vaan haluan käsitellä ne pieninä askelina ja antaa niille uusi merkitys/hyväksyä/muuttaa/mitä ikinä se sitten onkaan. Valmennus auttoi myös meitä yrityksessä ymmärtämään toisiamme paremmin.”