Henkilökohtainen valmennus

Tarvittavan muutoksen aikaansaaminen yksin voi usein olla hankalaa. Olemme usein niin tottuneita tekemään asioita tutuilla ja turvallisilla tavoilla, että tiedostamaton mielemme vastustaa siirtymistä uuteen – vaikka tietoisesti tietäisimmekin sen olevan meille hyväksi. Siksi henkilökohtainen valmennus ja ulkopuolisen valmentajan, coachin apu voi olla joskus tarpeen. Minun tehtävä on tukea, auttaa ja joskus myös haastaa sinun valintasi ja ajatuksesi, jotta sinä pääset siihen tavoitteeseen mitä haluat.IMG_0807

Haluatko löytää oman elämäsi suunnan, ehkä selkiyttää arvojasi? Haluatko parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen? Löytää liikuntamuodon, joka sopii sinulle, keinoja kuinka syödä terveellisesti. Haluatko vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi? Haluatko oppia arvostamaan itseäsi enemmän? Onko sinulla haasteita ihmissuhteissa, kaipaatko välineitä, kuinka ymmärtää toista ihmistä tai itseäsi ja omia reaktioitasi. Kaipaatko elämääsi rohkeutta toteuttaa unelmasi?

Kun haluat muutosta elämääsi ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi, tervetuloa valmennukseen! Jos et vielä tiedä miten tästä eteenpäin olisi järkevää jatkaa, ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva tapa.

Omien rajoittavien ajatusten ja uskomusten voima on valtava, ne estävät meitä saavuttamasta sen mitä eniten haluaisimme. Kun tunnistat omat rajoittavat uskomuksesi  ja tiedät mitä tehdä niiden muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy.

Valmennuksesta muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus ja valmennusmenetelmät valitaan yksilöllisesti valmennettavan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan.

Valmennus voi olla elämäntapamuutosta, johon sisältyy apua sekä neuvoja liikkumiseen ja sen lisäämiseen arkipäivässä sekä terveelliseen ruokavalioon. Valmennuksessa voidaan keskittyä omaan jaksamiseen, stressin ja oman elämänhallinnan parantamiseen, etsitään keinot hyvään yöuneen ja palautumiseen. Valmennus EI ole broileri-riisidiettiä ja salilla puurtamista. Mielekäs sinulle sopiva liikunta ja hyvä maukas ja terveellinen ruokavalio on tärkeämpää. Elämästä on hyvä nauttia nyt!

Ota yhteyttä niin etsitään sinulle sopivat välineet parempaan hyvinvointiin.

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista ja salassapitovelvollisuus säilyy myös valmennussuhteen päätyttyä.

 

 

 

Mainokset