FAF Fascial ryhmäliikuntatunti

FAF Fascial_oranssi_rgb.jpg

Toimin lisensöitynä FAF Fascial ohjaajana, kysy tarjousta tunneista paikkakunnallesi. Itse huomaan FAF Fascial harjoittelun aloitettuani, kuinka liikkuvuuteni parantuneen ja lihaskireyden hellittäneen. Nautin Fascial® liikkeiden jatkuvuudesta ja tanssillisuudesta.

_DSC4945___________________

Mitä on FAF Fascial

FAF Fascial on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä ryhmäliikuntakonsepti, jonka tarkoituksena on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi. FAF Fascial perustuu myofaskioiden, eli kehon lihaskalvoketjujen, läpikäymiseen ja niiden kautta koko kehon voimantuoton, tasapainon, koordinaatiokykyvyn sekä liikkuvuuden parantamiseen.

FAF Fascial-tunnit ovat kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua. Tavoitteena on samalla rauhoittuminen, rentoutuminen ja keskittyminen oman hengityksen rytmissä. Fascial®-harjoitteluperiaatteet perustuvat tutkimustietoon sekä fysioterapeutin ammattitaitoon ja kokemukseen toiminnallisesta liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelusta käytännössä.

Toiminnallista aktiivista liikkuvuusharjoittelua tarvitaan kehon liikkuvuuden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Faskia on kolmiuloitteinen kerroksellinen kudos, jonka kerrosten tulisi liukua vapaasti suhteessa toisiinsa. Staattinen pitkäkestoinen venytys ei ole paras tapa edistää kalvokerrosten välistä liukumista vaan tarvitaan dynaamista liikettä. Rasitus ja vammat voivat estää kalvokerrosten välistä liukumista ja aiheuttaa liikerajoitteita ja kipua. Tästä syystä toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu on yhtä tärkeä osa kehonhuoltoa kuin venyttely.

FAF Fascial sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta!

Mainokset