Hyvinvointivalmennus

Hyvinvoiva mieli onnellinen keho-valmennus

Oletko miettinyt, että haluaisit voida paremmin? Tuntuuko ettei aika riitä itsestä huolehtimiseen?Ahdistaako jo ajatuskin ensi kesän uimarannoista? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa tilannetta.

Kyseessä ei ole laihdutusryhmä, vaan kehon- ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä valmennus. Toki hyvillä valinnoilla saattaa keho haluta ylimääräisestä taakasta luopua. Valmennuksessa pyritään löytämään helppoja tapoja lisätä päivittäistä aktiivisuutta. Saat vinkkejä rentoutumiseen, lepoon, kehonhuoltoon sekä treenaamiseen. Mietitään miten ravinto vaikuttaa sinun hyvinvointiisi. Ja jotta tulokset tulevat olemaan pitkäkestoisia, pureudutaan myös ajatusmaailmaasi, joka on ehkä aiemmin estänyt sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

Mitä tämä vaatii sinulta? Sitoutumista ja halua haastaa itsesi ja päivittäiset valintasi. Mitä sinä saat? Tuen ja konkreettisia keinoja, kuinka pienillä muutoksilla saada aikaan, mahdollisesti isojakin muutoksia ajattelussa sekä hyvinvoinnissa.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen hannatuominedance@gmail.com, ja kerro itsestäsi ja tilanteestasi sekä mihin erityisesti haluaisit tukea, niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.

Näyttökuva 2017-06-02 kello 10.44.03

Mainokset