EtusivuHyvinvoinnin palaset

Haluaisitko voida paremmin?

Jännitätkö uusia tilanteita? Stressaako? Mietityttääkö omien voimavarojen riittävyys? Haluaisitko voida arjessasi paremmin? Halutun muutoksen aikaansaaminen yksin voi joskus olla hankalaa ja yksin jää herkästi jumiin omien ajatusten äärelle.

Hämeenlinnan kuntakokeilun asiakkaille suunnatussa Hyvinvoinnin palaset -palvelussa saat henkilökohtaiselta valmentajalta tukea arjen hyvinvointiisi. Valmennuksessa voidaan hyödyntää sovitusti liikkumista, luovia menetelmiä sekä luontoa hyvinvoinnin vahvistamisessa.

Tapaamisten sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi. Henkilökohtainen valmennus lähtee aina sinun omista tarpeistasi ja tavoitteistasi, ja jo pienetkin muutokset voivat olla merkityksellisiä.

”Olen jo oppinut olemaan itselleni armollisempi. Lisäksi olen saanut otettua itseäni niskasta kiinni oman hyvinvoinnin suhteen ja tehnyt muutoksia joita olen pitkään lykännyt. Kiitos!”

Millaisissa asioissa voin auttaa?

  • Haluat tehdä arjessa parempia valintoja esim. unen, liikunnan tai ruokailun suhteen
  • Kaipaat keinoja jännityksen tai stressin hallintaan
  • Haluat selkiyttää ajankäyttöäsi ja arjenhallinta
  • Haluat löytää keinoja työn/opiskeluiden ja muun elämän  yhteensovittamiseen
  • Haluat tunnistaa omia arvojasi ja vahvuuksiasi sekä lisätä voimavaroja päivääsi
  • Haluat ymmärtää paremmin mitkä asiat parantavat omaa hyvinvointiasi

Miten valmennus etenee?

Tapaat valmentajan sovitusti viikoittain n. 1kk ajan, 1-1,5h kerrallaan, livenä tai etäyhteydellä.

Tapaamisten sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi. Etsimme yhdessä tapoja kasvattaa hyvinvointiasi arjen pienillä teoilla. Tapaamiset voivat olla keskustelua kahvikupin ääressä, maalausta, kirjoittamista tai vaikka yhdessä liikkumista luonnossa.

Valmennus on aina luottamuksellista. Sinä päätät mitä ja kuinka avoimesti kerrot asioista. Valmentajana pyrin olemaan sinulle hyödyksi tukemalla sinua matkallasi parempaan hyvinvointiin.

Henkilökohtainen valmennus pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen ja valmennuksessa voidaan käyttää yksilöllisesti erilaisia tekniikoita, kuten toiminnallisia luovia menetelmiä, valmennus keskustelua ja rentoutumisharjoituksia. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.

Oman elämän ja arjen hyvinvoinnin pohtiminen ammattilaisen kanssa, helppoa tekemistä hyödyntäen auttaa sinua tekemään haluamiasi muutoksia ja löytämään sinulle sopivat toimintatavat hyvinvointisi tukemiseksi. Valmennuksessa saat käyttöösi harjoituksia omaan päivääsi vietäväksi.

Tullessasi valmennukseen määrität itse, valmentajan tuella, haluamasi tavoitteen jota kohti kuljetaan, sinulle sopivalla vauhdilla. Tavoite voi matkalla muuttua tai joskus jokin muu aihe nousee hetkellisesti tärkeämmäksi. Valmennustapaamiset ovat aina sinun aikaasi.

 

Kenelle?

Hämeenlinnan seudun kuntakokeilun asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja ohjausta hyvinvointinsa vahvistamiseksi polullaan kohti työtä tai opintoja

Miten pääsen mukaan?

Ota yhteyttä kuntakokeilun omavalmentajaasi

Tervetuloa hyvinvoinnin palaset -palveluun!

Valmentajasi Hanna Tuominen

”Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta.”

Haluan toimia sinulle herättelijänä ja muutoksen mahdollistajana. Minulle työskentelyssä tärkeää on yksilöllisyys ja kohtaaminen. Haluan kohdata sinut juuri siinä hetkessä, nähdä sinut ja kuulla mitä sinulla on sanottavana. Uskon, että jokaisella ihmisellä on keinot ja taidot haluamaansa muutoksen, me ei vain aina olla niistä tietoisia. Minun tehtäväni valmentajana on hoksauttaa sinut itse oivaltamaan ja löytämään itsellesi sopivia ratkaisuita. Joskus se tarkoittaa tiedon jakamista, joka auttaa luomaan ja löytämään uusia vaihtoehtoja. Jokainen ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija ja haluan sitä kunnioittaa. Se ei tarkoita ettenkö haastaisi sinun toimintaasi tai ajattelumallejasi tarvittaessa.

Uskon vahvasti kokonaisvaltaisuuteen, siihen että meidän keho ja mieli on yhteydessä toisiinsa, ja toisaalta me olemme yhteydessä muihin ihmisiin ja ympäristöön. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, eli jos muutamme jotain, vaikka kuinka pientä asiaa, vaikuttaa se muihinkin ympärillämme.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä

Hanna Tuominen

hanna(at)hannatuominencoach.com

p.(+358) 41 505 4522