Mielen työkalut

Uuden taidon opettaminen, elämänmuutoksen tekeminen, opittujen tapojen muuttaminen tai vaikka uuden työntekijän perehdyttäminen, vaativat kaikki erilaista ohjausta, ja erilaisten asioiden huomioimista. Miten sinä huomioit tämän omassa työssäsi? Pitäisikö?

***

Kun haluat saada parempia työkaluja  ihmisten kanssa työskentelyyn ja kommunikointiin tai omaan ajatteluun ja sen muuttamiseen. Koulutus on suunnattu ihmisten parissa työskenteleville, esim. yrittäjät, asiakaspalvelutyötä tekevät, liikunnan ja hyvinvoinnin parissa työskentelevät tai omasta henkilökohtaisesta kehityksestä kiinnostuneille.

Koulutus sisältää teoriaosuuden lisäksi käytännönläheisiä harjoituksia, joiden avulla voit entistä paremmin luoda yhteyden toiseen ihmiseen, kommunikoida vaikuttavammin tai auttaa asiakkaitasi saavuttamaan heidän haluamiaan tuloksia.

Saat työvälineitä joilla autat itseäsi sekä asiakkaitasi itsetuntemukseen. Mahdollistat paremman oppimisen, kasvun ja muutoksen tukemisen, saat työvälineitä tunne- ja vuorovaikutustaitoihin, elämänhallintaan sekä haastavien tilanteiden käsittelyyn.

Käytännönläheisessä koulutuksessa käsitellään mm. tunne- ja vuorovaikutustaitoja, keho-mieli-yhteyttä( sisäinen puhe, mielikuvat, kielen vaikutus vuorovaikutukseen) tavoitteita, motivaatiota sekä arvoja.

Mielen työkalut -koulutus

Aika: 30-31.3.2020, to 10-16, pe 10-15
Hinta: 170€/ 2pvä koulutus
Paikka: Hämeenlinna

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: hanna@hannatuominendance.com, 041-5054522

Kouluttaja: Hanna Tuominen
Licensed NLP Trainer™ , Licensed NLP Coach Trainer™, Ammatillinen opettaja, Tanssinopettaja (AMK), PT, Licensed practioner of NLP®, Licensed Master Practioner of NLP®

Miksi mielen työkalut -koulutus?

Opiskellessani (Opettajan, PT.n ja liikunnan ammattitutkintoa) minulle tuli muutaman kerran vastaan kommentteja jotka hätkähdyttivät. Kuinka vahvasti meidän ajatukset estävätkään  kehittymisen?

”Kyllä sen jo heti näkee ettei kaikki pysty oppimaan tätä”

”Mä tuun epäonnistuun taas, mutta yritetään nyt kuitenkin”

”Jotkut ei vaan tule koskaan muuttumaan”

”Ei mulla ole kykyjä tähän”

”Kaikkiin ei kannata tuhlata aikaansa”

”Toiset vaan on niin laiskoja etteivät viitsi tehdä mitä pitää”.

”Mä nyt oon tällainen”

Kuulostaako tutulta?Siinä on aikamoinen määrä uskomuksia, niin kollegoilta kuin asiakkailta. Ja sitten ihmetellään miksei (oppimis)tuloksia tule tai miksi muutoksen tekeminen on joskus niin pirun vaikeaa. Jokainen asiakas on yksilö ja valmennuksen tulisikin pohjautua yksilön tekemisen ja käytöksen kehittymiseen. Samat menetelmät ja valmennustapa ei sovi kaikille.

Olet sitten liikunnanohjaaja, tanssivalmentaja, PT tai työskentelet muuten ihmisten parissa. Olet toivottavasti miettinyt? Miten voisit löytää nopeammin luottamuksellisen suhteen valmennettavaan? Miten voisit paremmin auttaa asiakkaitasi saavuttamaan heidän haluamiaan tuloksia? Kommunikoida vakuuttavammin?Varsinkin jos koet, että ihmiset eivät kehity haluamallasi tavalla, saattaa sinulta puuttua jokin tärkeä työkalu. Sinulla voi olla paljon tietoa, mutta osaatko sanoittaa sen niin, että asiakkaasi tai oppilaasi ymmärtää sen? Kuinka voit auttaa oppimaan uuden taidon, elämänmuutoksen tai kuinka käsitellä jännitystä, stressiä tai esiintymistilanteita entistä nopeammin ja paremmin.

Helppoa… Ei aina… mahdollista…. TODELLAKIN!

Jokaisella on menneisyytensä, joka vaikuttaa meidän käytökseen tässä hetkessä. Koska valmentaja ei ole terapeutti voimme keskittyä tulevaisuuteen ja siihen mitä tehdään tänään ja tulevaisuudessa, jotta saadaan haluttuja tuloksia tulevaisuudessa. Miten? Kysymällä oikeita kysymyksiä. Auttamaan ihmistä näkemään eri vaihtoehtoja. Luomaan ilmapiirin, jossa uskaltaa yrittää, vaikka välillä pelottaakin. Löytämään omat sisäiset voimavarat ja luottamuksen itseensä.

Valmentajana en voi tehdä asioita valmennettavani puolesta, mutta voit tukea ja auttaa löytämään tien eteenpäin: helpommin, nopeammin ja paremmin.

***

Kun haluat saada parempia työkaluja omaan valmentamiseen tai ihmisten kanssa työskentelyyn, ilmoittaudu mukaan maaliskuun koulutukseen.

Mielen työkalut -koulutus

Aika: 30-31.3.2020, to 10-16, pe 10-15
Hinta: 170€/ 2pvä koulutus
Paikka: Hämeenlinna

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: hanna@hannatuominendance.com, 041-5054522