EtusivuMielen työkalut®

Mielen työkalut® onnistuneeseen vuorovaikutukseen ja kommunikointiin

Ihmisten väliset suhteet voivat olla meidän elämässä nostava ja innostava tai latistava ja turhauttava elementti.

Tässä valmennuksessa käsitellään vuorovaikutusta ja kommunikaatiota, voit hyödyntää tätä osaamista mm. asiakaspalvelussa, työelämässä, työyhteisössä, ystävien tai perheen parissa. Valmennuksen keskeisiä teemoja ovat itsetuntemus, tunnejohtaminen, vuorovaikutus- ja kommunikaatio-osaaminen. Valmennuksessa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja, kuuntelemista sekä innostavaa ja vakuuttavaa viestintää.

Valmennuksen ydinajatus on: Tunne itsesi, ymmärrä muita ja valitse reaktiosi.

 

Valmennuksen tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta niin, että yhteistyö sujuisi entistäkin joustavammin ja rakentavammin.  Jolloin voimme vuorovaikuttaa entistä ratkaisukeskeisemmin ja tehokkaammin, niin omassa elämässä kuin työyhteisössä ja asiakkaiden kanssa tapahtuvissa vuorovaikutustilanteissa.

Valmennuksen jälkeen:

  • Tunnet itsesi paremmin ja ymmärrät omien ominaisuuksiesi vaikutuksen vuorovaikutukseen.
  • Pystyt tunnejohtamaan itseäsi haastaviltakin tuntuvissa tilanteissa.
  • Ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen
  • Osaat havainnoida ja analysoida omaa ja muiden vuorovaikutusta sekä mukauttaa omaa toimintaasi tilannetta paremmin palvelevaksi.
  • Osaan kertoa rakentavasti oman mielipiteeni.

Kyllä kiitos, haluan mukaan valmennukseen!

* * * *

Mielen työkalut® valmennukset onnistuneeseen vuorovaikutukseen järjestetään tilauksesta räätälöitynä livekoulutuksena tai voit ostaa sen valmiina verkkovalmennuksena.

* * * *

Pääset harjoittelemaan näitä Mielen työkaluja® 4 viikon verkkovalmennuksessa

Osta valmennus täältä

Saat viikon videot sekä muun materiaalin aina 7 päivän välein verkkokurssialustalle, näin voit harjoitella omaan tahtiisi viikon aikana.

 

Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä työelämässä, ja toimiva vuorovaikutus nostaa työyhteisön uudelle tasolle – tehokkuus, tuottavuus, viihtyvyys ja työhyvinvointi kasvaa, kun ymmärrys toisista kasvaa on oma mielipide ja ideat helpompi tuoda esiin. 

Käsittelemme koulutuksessa oman itsetuntemuksen ja tunnejohtamisen merkitystä viestintätilanteisiin. Saat käytännönläheisiä työkaluja joita voit hyödyntää töissä ja sen ulkopuolella.

Valmentajana toimii: Hanna Tuominen

Valmennus toteutetaan HannaTuominenDance verkkokurssialustalla ja voit lunastaa valmennuksen verkkokaupasta TÄÄLTÄ.