EtusivuMielen työkalut®

Mielen työkalut® onnistuneeseen vuorovaikutukseen ja kommunikointiin

Ihmisten väliset suhteet voivat olla meidän elämässä nostava ja innostava tai latistava ja turhauttava elementti.

Tässä valmennuksessa käsitellään vuorovaikutusta ja kommunikaatiota, voit hyödyntää tätä osaamista mm. asiakaspalvelussa, työelämässä, työyhteisössä, ystävien tai perheen parissa. Valmennuksen keskeisiä teemoja ovat itsetuntemus, tunnejohtaminen, vuorovaikutus- ja kommunikaatio-osaaminen. Valmennuksessa harjoitellaan vuorovaikutustaitoja, kuuntelemista sekä innostavaa ja vakuuttavaa viestintää.

Valmennuksen ydinajatus on: Tunne itsesi, ymmärrä muita ja valitse reaktiosi.

 

Valmennuksen tavoitteena on kehittää vuorovaikutusta niin, että yhteistyö sujuisi entistäkin joustavammin ja rakentavammin.  Jolloin voimme vuorovaikuttaa entistä ratkaisukeskeisemmin ja tehokkaammin, niin omassa elämässä kuin työyhteisössä ja asiakkaiden kanssa tapahtuvissa vuorovaikutustilanteissa.

Valmennuksen jälkeen:

  • Tunnet itsesi paremmin ja ymmärrät omien ominaisuuksiesi vaikutuksen vuorovaikutukseen.
  • Pystyt tunnejohtamaan itseäsi haastaviltakin tuntuvissa tilanteissa.
  • Ymmärrät vuorovaikutuksen merkityksen
  • Osaat havainnoida ja analysoida omaa ja muiden vuorovaikutusta sekä mukauttaa omaa toimintaasi tilannetta paremmin palvelevaksi.
  • Osaan kertoa rakentavasti oman mielipiteeni.

Kyllä kiitos, haluan mukaan valmennukseen!

* * * *

Mielen työkalut® valmennukset onnistuneeseen vuorovaikutukseen järjestetään tilauksesta räätälöitynä livekoulutuksena tai voit ostaa sen valmiina verkkovalmennuksena.

* * * *

Pääset harjoittelemaan näitä Mielen työkaluja® 5 viikon verkkovalmennuksessa

Osta valmennus täältä

Hinta: 59€ (norm.79€)

Saat viikon videot sekä muun materiaalin aina 7 päivän välein verkkokurssialustalle, näin voit harjoitella omaan tahtiisi viikon aikana.

 

Kuulostaa kovin työläältä ja aikaa vievältä?

Ei oikeastaan. Kyllä, tämä vaatii sinulta sitoutumista ja hieman työtäkin, niin kuin kaikki uusi, mutta viiden viikon aikana edetään sopivan pienissä paloissa ja usein riittää kun käytät hetken päivästäsi tehtävän pohtimiseen, vaikka autoa ajaessasi. Eli etenet pienillä stepeillä ja sinun oman aikataulun mukaan. Aiheet ja tehtävät auttavat sinua luomaan juuri sinulle sopivat tulokset. Vuorovaikutus on taito, joka samoin kuin muunkin taidon oppiminen vaatii harjoittelua. Joten mitä enemmän harjoittelet viikon aiheita, sitä helpompaa siitä sinulle tulee.

Mitä haluan sinulta?

Haluan, että voit sitoutua tähän 5 viikkoa kestävään kurssiin, vähintään n.20-30 min viikossa

Haluan, että olet valmis haastamaan totuttuja tapoja ajatella ja tehdä asioita.

Haluan, että olet valmis muutokseen ja tekemään asioita hieman eri tavoin, saadaksesi sinun haluamiasi tuloksia.

 

Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä työelämässä, ja toimiva vuorovaikutus nostaa työyhteisön uudelle tasolle – tehokkuus, tuottavuus, viihtyvyys ja työhyvinvointi kasvaa, kun ymmärrys toisista kasvaa on oma mielipide ja ideat helpompi tuoda esiin. 

Käsittelemme koulutuksessa oman itsetuntemuksen ja tunnejohtamisen merkitystä viestintätilanteisiin. Saat käytännönläheisiä työkaluja joita voit hyödyntää töissä ja sen ulkopuolella.

Valmentajana toimii: Hanna Tuominen

Valmennus toteutetaan HannaTuominenDance verkkokurssialustalla ja voit lunastaa valmennuksen verkkokaupasta TÄÄLTÄ.