EtusivuYrittäjän asenne

Haluaisitko toimia yrittäjänä?

Mutta et ole ihan varma onko sinusta siihen?

Mietityttääkö mitä yrittäjänä toimiminen vaatii, tai miten pystyn näihin vaatimuksiin vastaamaan? Kaipaatko ehkä oman yritystoiminta idean selkiyttämistä?

Hämeenlinnan kuntakokeilun asiakkaille suunnatussa Yrittäjän asenne -palvelussa saat henkilökohtaiselta valmentajalta tukea yrittäjyys pohdintaasi, omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistamiseen sekä pääset pohtimaan seuraavia askeleita miten tästä etenisin. Valmennuksessa voidaan hyödyntää sovitusti toiminnallisia menetelmiä, esim. palveluiden/tuotteiden tai liikeidean hahmottelussa.

Tapaamisten sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi. Henkilökohtainen valmennus lähtee aina sinun omista tarpeistasi ja tavoitteistasi, ja jo pienetkin muutokset voivat olla merkityksellisiä.

Millaisissa asioissa voin auttaa?

  • Haluat tunnistaa oman osaamisesi ja  vahvuutesi, sekä miettiä niiden hyödyntämistä työssä
  • Haluat miettiä oman yrityksen perustamista ja siihen liittyviä asioita
  • Kaipaat tukea yrittäjyyden eri muotojen, tapojen ja mahdollisuuksien kartoittamiseksi
  • Kaipaat apua yritysidean kirkastamiseen
  • Haluat selkiyttää mahdollisia seuraavia askeleitasi kohti yrittäjyyttä

Kenelle?

Hämeenlinnan seudun kuntakokeilun asiakkaille, jotka tarvitsevat henkilökohtaista tukea ja ohjausta kohti yrittäjyyttä tai tai yrittäjämäistä työelämää.

Miten pääsen mukaan?

Ota yhteyttä kuntakokeilun omavalmentajaasi

Miten valmennus etenee?

Tapaat valmentajan sovitusti viikoittain n. 1kk ajan, 1-2h kerrallaan, livenä tai etäyhteydellä. Yhteensä 8h ajan.

Tapaamisten sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun kanssasi. Tapaamiset voivat olla keskustelua kahvikupin ääressä, osaamisen tunnistamista tai vaikka liiketoimintasuunnitelman hahmottelua.

Valmennus on aina luottamuksellista. Sinä päätät mitä ja kuinka avoimesti kerrot asioista. Valmentajana pyrin olemaan sinulle hyödyksi tukemalla sinua yrittäjyys matkallasi

Henkilökohtainen valmennus pohjautuu ratkaisukeskeisyyteen ja valmennuksessa voidaan käyttää yksilöllisesti erilaisia tekniikoita, kuten toiminnallisia menetelmiä ja valmennus keskustelua. Tarkoituksena on auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi ja voimavarasi, jotka auttavat sinua pääsemään juuri siihen olotilaan kuin itse haluat.

Yrittäjyyden pohtiminen ammattilaisen kanssa auttaa sinua tekemään haluamiasi muutoksia ja löytämään sinulle sopivat toimintatavat mahdollisella yrittäjä polullasi.

Tullessasi valmennukseen määrität itse, valmentajan tuella, haluamasi tavoitteen jota kohti kuljetaan, sinulle sopivalla vauhdilla. Tavoite voi matkalla muuttua tai joskus jokin muu aihe nousee hetkellisesti tärkeämmäksi. Valmennustapaamiset ovat aina sinun aikaasi.

 

Tervetuloa Yrittäjän asenne -palveluun!

Valmentajasi Hanna Tuominen

”Sun kanssa työskentely oli helppoa ja luontevaa, sä oikeasti kuuntelet ja olet kiinnostunut minusta ja mun tilanteesta.”

Haluan toimia sinulle herättelijänä ja muutoksen mahdollistajana. Minulle työskentelyssä tärkeää on yksilöllisyys ja kohtaaminen. Haluan kohdata sinut juuri siinä hetkessä, nähdä sinut ja kuulla mitä sinulla on sanottavana.

Haluan auttaa sinua miettimään ja löytämään omaa yrittäjyyspolkuasi. Minun tehtäväni valmentajana on hoksauttaa sinut itse oivaltamaan ja löytämään itsellesi sopivia ratkaisuita.  Joskus se tarkoittaa tiedon jakamista, joka auttaa luomaan ja löytämään uusia vaihtoehtoja. Voi olla, että joskus huomataan, että yrittäjyys ei olekaan sopiva vaihtoehto, ja sekin on hyvä asia. Jokainen ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija ja haluan sitä kunnioittaa. Se ei tarkoita ettenkö haastaisi sinun toimintaasi tai ajattelumallejasi tarvittaessa.

Olen toiminut lähes 10 vuoden yrittäjänä sekä valmentanut yrittäjiä oman yritystoiminnan kehittämisessä. Ja haluankin auttaa myös sinua pohtimaan ja selkiyttämään suuntaasi kohti yrittäjyyttä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä

Hanna Tuominen

hanna(at)hannatuominencoach.com

p.(+358) 41 505 4522