EtusivuYritysvalmennus

Yritysvalmennus

Yritysvalmennus soveltuu yrityksille, jotka haluavat kehittää omaa työyhteisöään ja sen toimintaa.

Valmennuksen avulla voidaan selkiyttää ja parantaa työyhteisön sisäistä vuorovaikutusta ja viestintää. Valmennuksessa voidaan käsitellä työyhteisön mahdollisia ongelmatilanteita ja haastaa totuttuja toimintatapoja.

Yritysvalmennus auttaa työntekijöitä kehittämään ja selkiyttämään omaa työminäänsä sekä ymmärtämään paremmin muiden tapoja työskennellä. Yritysvalmennuksella voidaan auttaa kasvattamaan työntekemisen merkityksellisyyttä ja innostuneisuutta.

Yritysvalmennus on oman työn pohtimista, arviointia ja kehittämistä, jota voidaan toteuttaa ryhmä- tai yksilövalmennuksena. Valmennuksen tarkoituksena on auttaa asiakasta tulemaan tietoiseksi ajattelutavoistaan ja vaihtoehdoistaan kysymällä oikeita kysymyksiä ja kuuntelemalla aktiivisesti. Kaikki yrityksessä voivat hyötyä valmennuksesta.

Yritysvalmennus auttaa myös yritystä selvittämään työturvallisuuteen liittyvää kuormitusta.

Yritysvalmennukset räätälöidään aina jokaiselle tilaajalle yksilöllisesti ja voidaan toteuttaa ryhmä tai yksilövalmennuksena.

Lue asiakaskokemuksia valmennuksista

Valmentajan tarkoituksena ei ole opettaa esimiehiä tai työntekijöitä tekemään heidän työtään, vaan toimia peilinä toiminnassa.

Valmentajana tehtäväni on auttaa ja tukea asiakasta pääsemään yhdessä sovittuihin tavoitteisiin kysyen, kuunnellen ja joskus myös haastaen. Auttaa ajattelemaan uudella, luovalla tavalla. Antaa työkaluja, joilla selkeyttää toimintaa tai tavoitteita, näkemään vaihtoehtoja tai tapoja toimia työyhteisössä entistä paremmin. Auttaa löytämään työkaluja, kuinka minä voin vaikuttaa omaan työhöni, sen tekemiseen ja jaksamiseen.

Yritysvalmennus on ratkaisukeskeistä, ja hyödynnän siinä NLP.tä sekä usean vuoden kokemustani opettajana ja valmentajana.