Haluaisitko auttaa työntekijöitäsi voimaan paremmin? 

Työhyvinvointi valmennus räätälöidään aina jokaiselle yritykselle erikseen.

Työhyvinvointi sen eri muodoissa tulisikin olla jokaisen yritykselle tärkeää. Ennaltaehkäisy säästää pitkässä juoksussa poissaolokustannuksista. Mikäli työntekijöiden jaksamiseen ja oireiluun ei puututa, saattaa seurauksena olla työntekijöiden poislähtö yrityksestä tai sairaslomat. Onko sinulla varaa maksaa yli 350€ /pvä, siitä että työntekijä ei pysty työskentelemään?

Voit laskea, kuinka paljon sairaspoissaolot maksavat sinulle Ilmarisen laskurilla

Hyvinvoiva henkilöstö on tyytyväisempää työhönsä, ja näin myös tuottavuus ja stressin hallinta on parempaa.

Työhyvinvointi

 

”Kaikesta työstä tulee luovaa silloin, kun sen tekijä haluaa tehdä sen hyvin – tai vielä paremmin.” – Kirjailija John Updike (1932 – 2009) 

Työhyvinvointivalmennus on tarkoitettu työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään työntekijöidensä hyvinvointia ja jaksamista sekä parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. Henkilöstön voidessa hyvin, myös sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät, vaikuttaen suoraan yrityksen henkilöstömenoihin ja tuottavuuteen.

Yritysvalmennuspaketit toteutetaan ryhmävalmennuksena. Lisäksi saatavana on myös yksilö ja pienryhmä valmennuksia tai näiden yhdistelmiä . Kaikki valmennukset ja niiden sisältö räätälöidään jokaiselle tilaajalle sopivaksi. Voit vaikuttaa siihen millaisen päivän haluat järjestää työntekijöillesi.

Työhyvinvointi voi olla työyhteisön voimaannuttamista, hauskanpitoa improvisoiden, itseluottamuksen ja itsetuntemuksen kasvattamista, kommunikoinnin ja vuorovaikutuksen parantamista, ajattelun ja tunteiden hallintaa työssä, tavoitekartan tekemistä tai vaikka elämänhallinnan työkalujen löytämistä.

Tilaa valmennuspäivä, jolla parannat työyhteisösi jaksamista ja hyvinvointia!

Kysy tarjousta!