Työhyvinvointi

”Kaikesta työstä tulee luovaa silloin, kun sen tekijä haluaa tehdä sen hyvin – tai vielä paremmin.” – Kirjailija John Updike (1932 – 2009) 

Työhyvinvointivalmennus on tarkoitettu työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään työntekijöidensä hyvinvointia ja jaksamista sekä parantamaan työyhteisön vuorovaikutusta. Henkilöstön voidessa hyvin, myös sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät, vaikuttaen suoraan yrityksen henkilöstömenoihin ja tuottavuuteen.

Hyvinvoiva henkilöstö on tyytyväisempää työhönsä, ja näin myös joustavuus, luovuus ja stressin hallinta on parempaa.

Työhyvinvointi sen eri muodoissa tulisikin olla jokaisen yritykselle tärkeää. Ennaltaehkäisy säästää pitkässä juoksussa poissaolokustannuksista. Mikäli työntekijöiden jaksamiseen ja oireiluun ei puututa, saattaa seurauksena olla työntekijöiden poislähtö yrityksestä tai sairaslomat. Onko sinulla varaa maksaa yli 350€ /pvä, siitä että työntekijä ei pysty työskentelemään?

Työhyvinvointia voidaan tukea pidemmillä valmennuksilla tai esim. työhyvinvointipäivällä, joka voi sisältää liikuntaa, luentoja, koulutusta. Kaikki valmennukset ja niiden sisältö räätälöidään jokaiselle tilaajalle sopivaksi. Voit vaikuttaa millaisen päivän haluat järjestää työntekijöillesi.

Tilaa valmennuspäivä, jolla parannat työyhteisösi jaksamista ja hyvinvointia!